betal med vipps

5 måter å tjene penger på sine egne ideer

Tjen penger på design
Alle har vel drømt om å kunne tjene penger på det de selv lager. En maler eller fotograf som selger sitt første bilde. En jeger som selger sitt første stykke kjøtt. En strikker som selger sin første genser.

DEL DETTE MED VERDEN

Alle har vel drømt om å kunne tjene penger på det de selv lager. En maler eller fotograf som selger sitt første bilde. En jeger som selger sitt første stykke kjøtt. En strikker som selger sin første genser.

Den første gangen føles det på mange måter som å vinne i lotto. Tenk at noen virkelig likte det jeg laget så godt at de ville betale penger for det? Rått!

Litt senere selger du en genser til, og vips en tredje. Så er du litt lei av å strikke den samme om igjen og om igjen, så da tenker du at du heller kanskje kan selge mønsteret du har laget? Vips så har du solgt ditt første mønster. Uten å måtte strikke en maske. Når du har solgt 5 til, har du plutselig tjent like mye som på en genser…

Hvordan kan du tjene penger hos KonsmoTrykk?

KonsmoTrykk ble startet fordi vi selv følte vi hadde noen gode ideer til å utnytte utstyret vårt til å skape noe morsomt, fint og givende til både oss selv og andre. Etter hvert innså vi at vi også kunne gjøre dette betydelig billigere og like bra som mange store trykkeri. I tillegg kunne vi legge inn lokal, og personlig oppfølging i porteføljen. Plutselig hadde vi et system vi kunne tjene penger på våre ideer på.

Dine design og ideer er bedre enn våre!

dine ideer design og produkt

Da innså vi at kanskje det var mange andre her som har enda bedre ideer og egne design som de kanskje burde dele med verden? Så mange ideer blir liggende i skuffer og skap fordi man ikke har given til å gjennomføre den helt. Det de fleste mangler da er kompetanse til å nå gjennom i «det nye» markedet på internett. Nettbutikk er ikke lenger bare å sette opp en nettadresse, og regne med at noen finner deg på Google.

En designer er en designer. En idè må fødes og gjøres om til noe materielt. For noen er dette en umulig oppgave. For andre, som oss i KonsmoTrykk, er det noe av det gøyeste vi vet om.

Derfor ønsker vi nå tilby deg som har en god idè, et kult produkt eller et godt design, til å få et sted å føde det. KonsmoTrykk skal bli en nettbutikk hvor du kan tjene penger på ditt design. Hvor mye avhenger av både oss og deg.

Kanskje har du laget et kult t-skjorte design? Kanskje har du bare teksten til t-skjorta, men ikke selve designet? Kanskje du til og med har du sydd en t-skjorte?

Kom med designet, ideen eller produktet, og vi finner en fornuftig fordelingsprosent, og selger den i vår nettbutikk. For hvert salg får du en avtalt prosentsats.

Orker du ikke å drive med reklame, annonser, sosiale medier eller pakking?

Det er vi som må ta kostnadene og arbeidet med markedsføringen, annonsering, epostutsendelser, plakater og pakking. Du kan bare lene deg tilbake og motta prosentene dine.

Eller så kan du selvfølgelig hjelpe med å dele, like og snakke positivt om oss og plutselig så stiger salgene på det også.

reklame annonse selge design penger
Laget med Dall-E

Vi blir bedre med DEG på laget!

Vi synes dette er et veldig spennende konsept, og håper virkelig vi kan få DEG med på laget. Dersom du har lest helt til bunns på dette innlegget må jo dette være noe du allerede har tenkt på.

Ikke tenk mer!

Send oss en sms, mail, henvendelse, messenger melding, snap, ring eller stikk innom.

Vi gleder oss til å høre hva du har tenkt på!!!

Under kan du sende inn en bestilling/pristilbud med designet ditt. Så får vi testet det, og sett om det er mulig å trykke, eller om det fungerer best på andre måter.

LES FLERE ARTIKLER

Designere

KonsmoTrykk: Bli en AI-Picasso!

Er du en kunstner som leter etter en ny og innovativ måte å lage mesterverk på? Da bør du sjekke ut KonsmoTrykk’s AI-Picasso! KonsmoTrykk har utviklet et banebrytende AI-drevet mesterverk produsent som kan hjelpe deg å uttrykke din indre kreative geni – uten krøllene av å lære komplisert programvare. Les videre for å lære mer om denne revolusjonerende måten å male med AI!

Tjen penger på design
Designere

5 måter å tjene penger på sine egne ideer

Alle har vel drømt om å kunne tjene penger på det de selv lager. En maler eller fotograf som selger sitt første bilde. En jeger som selger sitt første stykke kjøtt. En strikker som selger sin første genser.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

AI Chatbot Avatar