betal med vipps

KonsmoTrykk: Bli en AI-Picasso!

Er du en kunstner som leter etter en ny og innovativ måte å lage mesterverk på? Da bør du sjekke ut KonsmoTrykk's AI-Picasso! KonsmoTrykk har utviklet et banebrytende AI-drevet mesterverk produsent som kan hjelpe deg å uttrykke din indre kreative geni - uten krøllene av å lære komplisert programvare. Les videre for å lære mer om denne revolusjonerende måten å male med AI!

DEL DETTE MED VERDEN

Mal med AI – KonsmoTrykk’s AI-Picasso!

KonsmoTrykk’s AI-Picasso er den perfekte måten å utforske din kreative side og lage fantastiske AI-genererte kunstverk. Alt du trenger å gjøre er å velge et emne, laste opp noen referansebilder og AI-Picasso vil gjøre resten. AI vil kombinere referansebildene for å lage et unikt kunstverk som garantert vil imponere selv de mest erfarne kunstkritikerne.

Det beste med AI-Picasso er at det kan brukes til alle typer kunstverk – enten det er abstrakt, tradisjonelt eller moderne. I tillegg er det veldig enkelt å bruke. Du trenger ikke å være en profesjonell kunstner for å bruke AI-Picasso – det kan brukes av alle, uavhengig av deres ferdighetsnivå. Så ta børsten din og klar deg for å male med AI!

Utløs kreativiteten din med KonsmoTrykk’s AI Mesterverkskaper.

Utløs din indre kreative geni med KonsmoTrykk’s AI mesterverkskaper. KonsmoTrykk’s AI-Picasso er den perfekte måten å utforske din kreative side og lage fantastiske AI-genererte kunstverk. Med AI-Picasso trenger du ikke å være en profesjonell kunstner for å lage mesterverk – alle kan bruke det, uansett ferdighetsnivå. Så vent ikke lenger – utløs din indre kreative geni med KonsmoTrykk’s AI-Picasso!

Tips til gode promts for å skape kunstverk

For å skape ditt eget Picassomesterkverk kan du:

  1. Prøv å lek med forskjellige stiler og teknikker. Prøv å kombinere tradisjonelle maleteknikker med moderne, abstrakte stilarter.

  2. Legg til elementer fra naturen. Prøv å kombinere landskap, planter og dyr inn i et bilde for å skape et interessant og unikt uttrykk.

  3. Utforsk farger og teksturer. Experimenter med forskjellige farger og teksturer for å skape et levende og variert bilde.

  4. Bruk din egen kreativitet. Ikke vær redd for å være kreativ – det er jo det som AI-Picasso er til for!

Lykke til, og skulle verket bli mesterlig, ja så har vi i KonsmoTrykk mange måter du kan trykke det på, så verden også får se det 🙂

Klikk på Botulf den andre (chatbotten vår) nede i høyre hjørne og skap magi! Del gjerne bildene dine på sosiale medier og tag oss  #konsmotrykk


AI Chatbot Avatar

Bli en AI-Picasso!

 

Se hva Bottulf laget til oss 🙂 DU kan gjøre det bedre 🙂

LES FLERE ARTIKLER

Designere

KonsmoTrykk: Bli en AI-Picasso!

Er du en kunstner som leter etter en ny og innovativ måte å lage mesterverk på? Da bør du sjekke ut KonsmoTrykk’s AI-Picasso! KonsmoTrykk har utviklet et banebrytende AI-drevet mesterverk produsent som kan hjelpe deg å uttrykke din indre kreative geni – uten krøllene av å lære komplisert programvare. Les videre for å lære mer om denne revolusjonerende måten å male med AI!

Tjen penger på design
Designere

5 måter å tjene penger på sine egne ideer

Alle har vel drømt om å kunne tjene penger på det de selv lager. En maler eller fotograf som selger sitt første bilde. En jeger som selger sitt første stykke kjøtt. En strikker som selger sin første genser.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

AI Chatbot Avatar