VisMæ puslespill
Frisbee Sør

Om K-Trykk eller KonsmoTrykk

Ydmyke og forsiktig vil vi ymte frampå om at vi ikke har forbindelse med gamle Konsmo Trykk annet enn full respekt for pionerer i trykkearbeidet på bygda. Men vi fortsetter der de ikke slapp, og trykker i stedet på alt annet enn papir (selv om vi også kan hjelpe med det). KonsmoTrykk eies på papiret av VisMæ AS, men er en sammenslutning av Ougland Media og VisMæ som gjennomfører selve trykkejobbene. Samtidig har vi to viktige bidragsytere i Frisbee Sør og Flått-Knocker som eier deler av utstyret, for å kunne bruke det i sitt markedsføringsarbeid. 

KonsmoTrykk har som mål og gjøre klær og utstyr vi bruker rundt oss mer personlige. At de på en enda bedre måte skal kunne uttrykke hvem vi er. Derfor legger vi flid i å lytte godt til kunden for å finne den beste løsningen for akkurat deg eller din klubb, bedrift, forening, poker- eller jaktlag.

Vi vil fortsette å utvide vårt utvalg av både effekter og design fortløpende, så det er smart å jevnlig besøke sidene for å få med seg siste nytt. Du vil vel ikke gå glipp av eksklusivt innhold som det bare trykkes 5 eksemplarer av???

Hvis ikke, anbefaler vi varmt og følge oss i SoMe, men aller viktigst, bli en del av vår nyhetsliste. Da er du sikret og ikke gå glipp av noe. Gjør det under

Konsmotrykk m slagord sort

Kontakt oss

ADRESSE

Konsmogarden 2
4525 Konsmo

KOntaktinfo

 +47 99 69 51 34 (Hallgeir)

+47 99 31 48 64 (Andreas)

Åpningstider

MAN-FRE 09:00 – 16:00

LØR 10:00 – 13:00